Pentru informatii si preturi actualizate va rugam vizitati noul nostru website: www.ecopertare.ro

CATEGORII PRODUSE
INFO UTILE

  Despre noi

  Despre amsolutii.ro

           Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru. Dorim sa va spunem mai jos cateva cuvinte despre noi, ce vrem, ce credem si unde vrem sa ajungem.

  Cu ce ne ocupam:

  Incercam si de obicei reusim sa oferim produse si servicii de inalta calitate . Domeniile noastre de activitate principale sunt:

  • legatorie
  • tipografie
  • papetarie
  • stampile
  • foto & design
  • cadouri

  Amsolutii este un mix interesant de vechi si nou, de clasic si modern. Mai exact, experienta de o viata a unor legatori de arta din firma, printre care si dl. Sandu, fondatorul se combina armonios cu noi tehnologii de print si produstie pentru a da nastere unor produse si servicii competitive. Avem un standard foarte ridicat al calitatii si incercam mereu sa ne auto-depasim, cu toate bataile de cap care apar.

  Credem in:

  • corectitudine
  • inovatie
  • respect

  Corectitudine. Da, e un pricipiu frumos in teorie dar mai greu in practica. Suntem foarte corecti fata de clientii si partenerii nostri. Respectam cu strictete termenele, oferim o calitatea foarte ridicata a produselor si serviciilor la preturi corecte. Da, nu suntem cei mai ieftini de pe piata. Vrem doar sa va oferim maximum de beneficii pentru pretul platit. Si am reusit pana acum.

  Inovatie. Este “coloana vertebrala”, daca vreti, a organizatiei noastre. Plecam de la inovatie, disecam piata si oferim solutii reale la nevoile dumneavoastra. Vrem sa influentam piata pe care activam, nu sa fim influentati de ea. Termenele noastre extrem de scurte, preturile foarte competitive si produsele inovatoare sunt doar cateva dintre punctele unde inovatia si-a spun cuvantul in organizatia noastra.

  Respect. Este unul dintre lucrurile la care tinem foarte mult. Va respectam indeajuns de mult incat sa va oferim transparenta totala in privinta preturilor. La noi preturile nu se fac “dupa cum arata omul” sau dupa cat de disperat are nevoie de copertare. NU, se fac corect si cu respect pt. Dvs. Toti muncim pentru bani iar dacă noi suntem pusi intr-o situatie in care putem profita de pe urma problemelor clientilor nostri, NU o vom face. Respect pentru ca avem preturi corecte, pentru ca nu vrem să jecmanim pe nimeni cu preturi la copertari de peste 150 de lei, pentru ca respectul se castiga, nu se cere.

  Povestea amsolutii

  Plecare

           Totul a plecat de la o plecare. In anul 1991, dl. Sandu (fondatorul amsolutii) s-a decis sa plece de la "job-ul" sau de la stat si sa inceapa un business pe cont propriu. Cum era de asteptat, toti cunoscutii si prietenii "l-au incurajat", si aici mai trebuie adaugate multe ghilimele, in ideea ca cei mai multi au zis ca e o decizie foarte prosta, cum adica sa lasi tu un loc de munca cu carte de munca, cu venitul fix lunar asa de mult asteptat pentru risc, necunoscut si stres. Dar, decizia a fost luata si plecarea a fost realizata.

  Primii pasi

           Dupa plecare a urmat o lupta de a cauta un spatiu si a incepe o mica productie de tipografie si legatorie. S-a gasit un spatiu, iar mai apoi in echipa a venit si dna. Nina, sotia d-lui. Sandu. Dupa o asociere nereusita si scurta, cei 2 (dl. Sandu si dna. Nina) au creat o noua firma si au cautat un alt spatiu. Asa a luat fiinta fotografia din dreapta, in spatiul din Calea Rahovei 195 - actualul magazin amsolutii si ecopertare.

  Urmatorii pasi

           Locatia din Calea Rahovei 195 a devenit atat magazin cat si mic atelier de productie. In 20 de mp se producea, vindea si se tinea si contabilitatea. Dar se facea treaba. Tot in perioada deschiderii locatiei din Calea Rahovei 195 a venit in echipa si Marian, actualul director de productie. Multumim si lui Marian pentru toata implicarea. Asa, sa continuam cu urmatorii pasi. Dupa ce au inceput sa mai vina comenzi, s-a dorit un spatiu ceva mai mare de productie. Si au inceput cautarile. La inceput s-a cautat un mic spatiu cu chirie, dar s-a parut ca proprietarii avea un obicei de a creste chiria constant si des, asa ca "atelierul" s-a mutat in garajul de acasa de la dl. Sandu. Un pas inainte, firma avea deja propriul atelier separat de magazin. Un fel de "atelier in garaj". Cel putin era fara chirie si aproape de casa, chiar lipit de casa :)

           Dupa un timp si acest atelier a "ramas mic" si s-a dorit ceva mai mare. Asa dl. Sandu a gasit spatiu din str. Surlei care a fost initial un service auto. Au inceput mutarile in noua locatie si asa s-a mutat atelierul in str. Surlei iar magazinul a ramas in Calea Rahovei 195.

  Dupa un timp

           Lucrurile au mers din ce in ce mai bine asa ca s-a modernizat magazinul de legatorie din Calea Rahovei 195. Atelierul a fost si el modernizat si s-a transformat din service auto in atelier de legatorie si tipografie. S-au achizitionat si noi utilaje si echipa a crescut.
  Firma purta numele de AlexMediaPrint SRL, ca si in prezent iar brandul de amsolutii inca nu exista.

  Nasterea amsolutii

  In anul 2008, eu (Alex) si un coleg de facultate ne tot gandeam sa facem un logo al firmei AlexMediaPrint SRL. Dar numele ni se parea prea lung ( ceea ce si era) si am tot inceput sa schimbam idei, iar sloganul urma sa fie "solutii, nu doar produse". Din discutie in discutie am ajuns la numele de "amsolutii", iar sloganul a ramas in aer, eram bucurosi de amsolutii (multumiri lui Tudor Babtan). Imediat am cumparat si domeniul de www.amsolutii.ro. 

  Din 2009 - prezent

           Din anul 2009, am inceput sa intram pe partea de web pentru a promova mai bine produsele si serviciile amsolutii. Inceputul a fost, ca de obicei, greu si cu multe greseli. Parteneri neseriosi, decizii luate in graba si tot asa. Dar, s-a lansat atunci site-ul www.amsolutii.ro si site-ul www.legatorie-copertare.com. Firma a continuat modernizarea pe partea de echipamente, procese si largirea gamei de produse si servicii. In ciuda inceputurilor crizei, lucrurile au mers bine. 

  Timpul prezent + viitor

          Din anul 2011 ne am mutat cu o parte din productie in noua locatie din str. Surlei. Tot atunci s-a deschis oficial si showroom-ul amsolutii. Sceptici la inceput cu privire la cine va veni la showroom, avand in vedere ca este oarecum retras, am fost placut surprinsi sa vedem ca noul showroom era foarte apreciat de cienti, mai ales vara pentru copertile de licenta si doctorat pe loc. S-a lansat in aceasta perioada si site-ul www.ecopertare.ro, care acum este la a 3-a versiune si este de un real succes.

  Realizari

  - Locatie noua din strada Surlei - peste 500 de mp de productie, birouri si showroom

  - Showroom super dotat 

  - Brandul ecopertare construit (logo, imagine, slogan - "solutii, nu doar produse)

  - Magazin super modernizat

  - Brandul amsolutii contruit (logo, imagine, slogan - "personalizeaza-ti viata")

  - Lansare in 2013 a noului site www.ecopertare.ro

  - Lansare in 2013 a noului site www.amsolutii.ro

  - Studio foto profesional pentru produsele noastre

  - Utilaje performante de print digital, print indoor si legatorie

  - Capacitati si capabilitati noi in legatoria de arta si legatorie de carti

  - Produse si servicii noi

  - Sistem complex de gestiune ERP

  Asadar, va multumim inca odata si succes pe viitor!

  Cu deosebit respect,

  Echipa amsolutii