Pentru informatii si preturi actualizate va rugam vizitati noul nostru website: www.ecopertare.ro

CATEGORII PRODUSE
INFO UTILE

  Transport si ambalare

  Preturi transport (colete 1 - 5 kg)

  1. Bucuresti 2h - 4h*:                                          40 lei

  2. Bucuresti 24h:                                                25 lei

  3. Romania 24h:                                                 35 lei

  • kg suplimentar: 2.50 lei/kg ** 
  • ramburs bani in cont colector: 7.00 lei/expediere ***

   

  NOTE:

  * Livrarea urgenta (2h - 4h) este valabila pentru colete plate, cu dimensiuni de pana la 20x30 cm, cu greutatea maxima de 5kg.

  * Pentru comenzile finalizate pana la ora 13:00. Comenzile finalizate dupa ora 13:00 se vor livra in urmatoarea zi lucratoare.

  ** Kg. suplimentar este valabil doar pentru serviciul de 24h Bucuresti / Romania.

  *** Ramburs bani in cont colector - este valabil doar daca se va achita la curier comanda sau diferenta de plata. Nu se aplica daca se efectueaza plata 100% in avans.

   

  Preturi ambalare* 

  1. Ambalaj "mic" < 15x21cm                                                          5 lei

  2. Ambalaj "mediu" < 20x30 cm                                                    7 lei

  3. Ambalaj "mare" < 30x40 cm                                                    10 lei

  4. Ambalaj "foarte mare" < 50x70 cm                                        15 lei

  * nu se aplica pentru livrarile prin curierii nostri, ci doar daca se livreaza prin alt curier agreat de dvs.

   

  Observatii IMPORTANTE:

  • Termenul livrarii se ia in considerare dupa ce s-au stabilit toate detaliile, comanda a fost facturata si/sau achitata partial/integral si dupa ce primim confirmarea platii.
  • Termenul de livrare nu se cumuleaza cu termenul de executie al comenzii. (daca aveti o coperta de licenta la termenul de 2h, se respecta termenul respectiv de executie + alte 2h de livrare).
  • Toate preturile sunt orientative si se pot schimba fara preaviz. Pentru livrarile de colete voluminoase se va calcula un tarif in functie de volum si vi se va comunica in prealabil.
  • Preturile pentru ambalare s- au introdus deoarece la fiecare comanda realizam ambalaje unice cu folii speciale de protectie, care au ca scop protejarea cat mai buna a coletului. Deoarece marea majoritate a produselor noastre sunt unicat, nu avem ambalaje gata facute pentru ele.
  • Daca se doreste expeditia cu un alt curier decat cei cu care colaboreaza compania noastra, comanda acestuia revine in sarcina dvs. si se va stabili de comun acord cu noi ora la care va putea ridica comanda.
  • Termenele de livrare SUNT ORIENTATIVE. Acestea nu se vor putea respecta in totalitate deoarece depind de factori externi companiei noastre: firmele de curierat, starea meteorologica, etc. Cu toate acestea, echipa amsolutii/ecopertare va incerca sa faca tot posibilul pentru a onora livrarile.
  • Pentru livrare in localitati unde firma de curierat nu are sediu se poate percepe taxa pe kilometri suplimentati. Acest lucru vi se va comunica in prealabil.
  • NU suntem raspunzatori de starea coletului dupa ce este expediat de la sediul nostrul. Cu toate acestea, colaboram doar cu firme de curierat consacrate pentru a evita pe cat posibil eventuale probleme ce pot aparea.
  • Toate preturile contin TVA.