Pentru informatii si preturi actualizate va rugam vizitati noul nostru website: www.ecopertare.ro

CATEGORII PRODUSE
INFO UTILE

  Termeni si conditii de utilizare

  ATENŢIE: Vă rugăm citiţi aceste condiţii cu atenţie înainte de a utiliza website-ul amsolutii.ro. Folosind acest website indică faptul că acceptaţi aceste condiții.

  Copyright

  AlexMediaPrint SRL fie deţine drept de proprietate intelectuală pentru acest HTML, text, imagini, clipuri audio, clipuri video, software şi alte conţinuturi (care vă sunt puse la dispoziţie pe acest website), sau a obţinut permisiunea deţinătorului dreptului de proprietate intelectuală al respectivului Conţinut pentru a-l utiliza pe acest website.

  Exceptând cazurile specificate în prezentele Condiţii, AlexMediaPrint SRL interzice redistribuirea sau copierea Conţinutului de pe acest website fără a avea permisiune sa expresă în scris. AlexMediaPrint SRL vă autorizează prin prezenta să afişaţi pe calculatorul dumneavoastră, să descărcaţi şi să tipăriţi paginile acestui website, în următoarele condiţii:

  (1) observaţia referitoare la copyright trebuie să apară pe toate aceste materiale;

  (2) este interzisă modificarea în orice mod a informaţiilor;

  (3) Conţinutul va fi folosit numai în scop educaţional personal şi ne-comercial şi nu va fi redistribuit, difuzat sau copiat pe alte medii.

  Marcă comercială

  Mărcile comerciale, siglele, şi mărcile service (numite colectiv Mărcile comerciale) afişate pe acest website, inclusiv dar fără a se limita la AlexMediaPrint SRL sau amsolutii.ro, sunt mărci comerciale înregistrate şi neînregistrate ale AlexMediaPrint SRL şi a altora. Nimic din cele conţinute în acest website nu va fi interpretat, implicit, ca autoritate de lucru judecat sau în alt mod, ca autorizând sau dând dreptul de a utiliza niciuna dintre mărcile comerciale afişate în acest website fără permisiunea a mărcilor comerciale afișate pe acest website, sau a oricărui alt Conţiunt al acestui website.

  Link-uri externe

  amsolutii.ro poate avea link-uri către alte website-uri neafiliate. Conectarea la respectivele website-uri o faceți pe riscul dumneavoastră. Gourmetexpo nu a revizuit tot conținutul respectivelor website-uri şi nu este răspunzătoare pentru conţinutul niciunui astfel de website. Niciun link de pe acest website nu va fi interpretat ca un aviz al Gourmetexpo către un astfel de website.

  Promoţii

  Orice conţinut promoţional conţinut pe acest website este în funcţie de disponibilitatea stocului. amsolutii.ro îşi rezervă dreptul de a anula sau a modifica orice astfel de promoţie în orice moment şi fără notificare prealabilă.

  MODIFICĂRI DE PREŢ

  Disponibilitatea produselor noastre este în funcţie de variațiile de sezon.amsolutii.ro îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile pentru a reflecta modificările din stocurile de piaţă.